Informasjon for frie verksteder

Verkstedlitteratur, verktøy og diagnosesystemer er tilgjengelige også for frie verksteder. Som en seriøs aktør kan du til og med søke verkstedsertifisering for ett eller flere av våre merker. Uavhengig av hvor stort du driver, har du tilgang til vår service- og reparasjonslitteratur på nettsiden erWin.

Forskjellen mellom sertifiserte og frie verksteder
Forskjellen mellom å drive et fritt verksted og et sertifisert verksted er stor. Først og fremst er kravet til administrativt arbeid, regnskap samt IT- og verkstedutstyr omfattende for et sertifisert verksted. Spesialverktøy og annet utstyr på verkstedet skal i mange tilfeller være av en spesifisert type. Dette spesifiseres av Harald A. Møller AS ved forespørsel.

Vil du bli sertifisert?
Er du en profesjonell verkstedaktør som ønsker å bli sertifisert for noen av våre merker? Kontakt oss for informasjon og søknadsskjema. Så snart vi har mottatt og gått igjennom detaljene for søknaden, vil du bli kontaktet av Harald A. Møller AS for mer informasjon og videre fremdrift.

Kontakt Tore Johansen på tore.johansen@moller.no

Verkstedutrustning, spesialverktøy og diagnoseutstyr
Verkstedutrustning og spesialverktøy kan kjøpes hos din lokale Volkswagen-, Volkswagen nyttekjøretøy-, Audi- eller Skodaforhandler. Dette er originalmerket utstyr som det blir henvist til i reparasjonslitteraturen. Harald A. Møller AS forhandler diagnoseapparater. Software for diagnoseverktøy kjøpes på erWin sine nettsider. For å få tilgang til diagnosesoftware, behøver du et verkstednummer. Dette søkes gjennom Harald A. Møller AS. Ønsker man å jobbe med tyverisikrede komponenter relatert til startsperre, radio- og navigasjonssystemer eller styreenheter kreves eget utstyr og egne søknader.

For mer informasjon rundt dette, kontakt oss på verktoy2@moller.no

Service- og reparasjonslitteratur
Service- og reparasjonslitteratur er tilgjengelig for både privatpersoner og frie verksteder på erWin sine nettsider. Her finnes den informasjonen man trenger for å serve eller reparere en Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi eller Skoda. Via chassisnummer vises informasjon om den aktuelle bilen. Deretter kan alle opplysninger som trengs for reparasjon hentes opp, som for eksempel:
- Teknisk produktinformasjon
- Reparasjonshåndbok
- Strømskjema
- Servicenormer
- Serviceskjema
- Selvstudiehefter

Linker til erWin:
www.erwin.volkswagen.de
www.erwin.audi.de
www.erwin.skoda-auto.cz

For mer informasjon rundt dette, kontakt oss på kundehenvendelser@moller.no

Teknisk support
Vi tilbyr teknisk support for frie verksteder. Kontakt oss på kundehenvendelser@moller.no

Teknisk opplæring
Vi tilbyr også frie verksteder kurs og opplæring innen teknikk. Ta kontakt for informasjon om våre kurser på tekniskopplaering@moller.no