Fire i Møller

Bli kjent med fire engasjerte, motiverte og dedikerte Møller-medarbeidere. Personer som fra hvert sitt ståsted gjør en solid innsats for konsernet. Det å være ansatt i MøllerGruppen gir muligheter til egen utvikling, enten man vil bli leder eller spesialist.

Morten

"Jeg fikk min første bil da jeg var 6-7 år. Jeg fikk selvsagt ikke kjøre, men mekkinga startet da"

Jeg startet som mekaniker på Møller Bil Kalbakken. Tre år senere kom jeg hit til Møller Bil Ensjø. Jeg startet som fagtekniker. I dag er jeg teknisk leder. Jeg gjør stort sett det samme – mekker biler. Men står noen av de andre mekanikerne fast eller kommer det kunder med et problem, er det jeg som er ansvarlig for at det blir løst. 

Jeg elsker jobben min. Min drivkraft er først og fremst interessen for bil og teknikk. Jeg synes det er moro å være god på det jeg gjør. Jeg har gått på masse kurs og vil fortsette med det. Skal vi være best, må vi alltid være oppdaterte. I denne bransjen skjer det noe nytt hele tiden. Nye modeller, ny teknikk og nye systemer. Som den eneste i landet er jeg nå Audi R8-tekniker. MøllerGruppen inspirerer og motiverer til personlig og faglig utvikling.

Arnt Emil

"Jeg starter dagen med å ta en runde rundt i avdelingen. Jeg gjør dette med godt humør for å være med på å skape god stemning"

Jeg begynte i MøllerGruppen i 1999 og etter cirka fem års praksis var jeg utdannet bilmekaniker. I dag jobber jeg som servicemarkedsleder ved Møller Bil Stavanger. Jeg er selvsagt bilinteressert, men jeg er vel så opptatt av folk. Jeg har vært heldig. Jeg hadde tidlig en sjef som så noe i meg, og som ga meg muligheter.

Min drivkraft i jobben som servicemarkedsleder er engasjerte medarbeidere og muligheten for å kunne skape resultater sammen med dem. Det er viktig å se folks kvaliteter og kompetanse og det skal være rom for alle til å komme med sine meninger. Gjensidig respekt er et viktig stikkord. Kulturen i MøllerGruppen betyr mye for meg. Vi blir tatt godt vare på, og det er store utviklingsmuligheter internt.

Ann-Christin

"Målet er null feil også i 2017"

Møller Logistikk Skedsmo er blant de beste lagrene i Europa, og jeg synes det er viktig å bidra til at vi fortsatt holder posisjonen. På fjorten år har jeg gjort én feil, men jeg er egentlig fortsatt ikke enig i at det var en feil. Å plukke riktige deler og få dem raskt ut til forhandlerne er kjempeviktig. Feil deler gir misfornøyde kunder. Det er mitt ansvar at det ikke skjer.

Jeg trives veldig godt som lagermedarbeider. Etter tolv år i jobben ser jeg fortsatt muligheter, og i 2017 skal jeg fortsatt være blant de som jobber raskest og samtidig være feilfri.

Espen

"Det er mange fordeler med en stor virksomhet som Møller. Mulighet for vekst og utvikling er én"

Jeg er siviløkonom og begynte i MøllerGruppen i 2002 i stillingen som Business Management consultant. Etter tre års tid ble jeg leder for forhandlerutvikling, og høsten 2007 dukket det opp en stilling som leder for Audi-importøren i Baltikum. Denne jobben ble et veiskille for meg. Jeg hadde litt ledererfaring, og hadde vært gjennom lederkandidat-programmet til MøllerGruppen. Likevel var dette et stort sprang, som jeg har lært mye av i positiv forstand. Nå jobber jeg som direktør på Møller Logistikk Skedsmo.

Det er mange fordeler med et stort selskap som Møller. Muligheter for vekst og utvikling er én – det er noe som trigger meg i jobbsammenheng. En annen og viktig drivkraft er interessante, krevende og morsomme oppgaver, samt å jobbe med flinke folk. Jeg liker å «jobbe på lag» for å oppnå gode resultater.