Hans Thim

Hans vokste opp i Eskilstuna og studerte naturvitenskap i videregående skole. Faren hans jobbet med bilsalg i nesten 30 år, så han visste tidlig hva han ønsket å gjøre og hva som krevdes.

Da tiden var inne, tok han en målrettet utdanning i bilsalg, og parallelt med det jobbet han ekstra på Möller Bil (tidligere Arver Bil). Etter utdanningen jobbet han i fire år som bilselger før han skiftet spor helt. Han startet nemlig sitt eget selskap innen kjøkken- og møbelimport. I 2011 var han tilbake i Möller Bil som Audi-selger, og har siden 2013 jobbet som markedssjef. En typisk dag for Hans består av mye kontakt med kunder og støtte til selgerne. Han planlegger også annonser, bestiller lagerbiler og selger selvsagt også noen biler.

For å lykkes i jobben, kreves det interesse for både mennesker og biler. Det er viktig å forstå hvordan
biler og systemer fungerer for å kunne svare på spørsmål fra kunder. Det er også viktig å holde tunga
rett i munnen, for det skjer alltid mye.

Den absolutte beste delen av jobben er kollegaene. De er et meget veletablert team både lokalt og i
Möller Bil Sverige og i hele Møller Mobility Group. Trenger man hjelp, er det alltid noen tilgjengelig, og grunnverdiene i selskapet gjør ham trygg i hverdagen. Det er mye som gjør Hans fornøyd med Möller Bil. Takket være størrelsen på Møller Mobility Group er det alltid mulighet for avansement, eller intern mobilitet. En annen ting som gjør ham fornøyd er selvsagt bilene. Hans er veldig klar over at han jobber for et av verdens aller beste merker.