Stine Kollerøy Foss

Stine har gått fra å selge biler til å utvikle tjenester. - Å gå fra å jobbe i forhandlernettverket med å selge biler og lederskap til en teknologijobb internt i konsernet skulle man tro var en helomvending, men verdiene jeg ønsker å skape i hverdagen kan skapes på mange forskjellige plattformer.

Stine Kollerøy Foss har en variert karriere bak seg i Møller-systemet. Etter å ha vært både nybilselger, bruktbilselger, kundemottaker og salgssjef for ny- og bruktbil, gikk veien videre til noe helt annet: Møller Digital.

- Å gå fra å jobbe i forhandlernettverket med å selge biler og lederskap til en teknologijobb internt i konsernet skulle man tro var en helomvending, men verdiene jeg ønsker å skape i hverdagen kan skapes på mange forskjellige plattformer.

- Mestringsfølelse
- Å lykkes handler for meg om å få muligheten til å vokse, være med å skape noe og gi en mestringsfølelse. Å kunne være med å gi en kunde en følelse av å bli forstått, bli fornøyd med sine valg, investeringen man gjør og gi trygghet ved tilstedeværelse. Dette har jeg kjent på i jobben som bilselger, men den finnes også i min nye jobb i teknologi-bransjen. Det handler om å forstå et behov, gjennomføre og levere til forventningene som finnes der ute.

Møller Digital leverer digitale produkter, tjenester og funksjonaliteter som skal dekke mange behov, både internt for Møller Mobility Group, importøren Harald A. Møller og forhandlerkjeden Møller Bil, men også for eksterne kunder.

- For å lykkes i jobben min må jeg grave og forstå hva man er på jakt etter, og sikre at man får til et samspill på en best mulig måte og skape noe som gir verdi, som kan være til hjelp, og som får hverdagen til å bli enda litt mer effektiv.

- Brenner for jobben
- Det beste med jobben min er at jeg får jobbe med veldig mange dyktige mennesker innenfor veldig mange forskjellige fagområder. Vi utfyller hverandre med kunnskap og tanker, arbeidsmetodikk og energien vi har, og vi brenner for jobben vår.

Møller Mobility Group skal gjennom et omfattende transformasjonsprogram, og er på jakt etter flere kloke hoder. Vil du bli Stines kollega? Se alle ledige stillinger her.