Hvordan vil fremtidens bilavgiftsystem se ut hvis bileierne fikk bestemme?

Konseptbilen ID. BUZZ vises på Arendalsuka
Konseptbilen ID. BUZZ vises på Arendalsuka

Harald A. Møller AS inviterer til seminar under Arendalsuka mandag 12. august kl. 15:00 – 16:30 på Hill, Landbrygga 9 i Pollen.

Bilavgifter og bilpolitikk står på dagsorden i nok en valgkamp og er et sentralt budsjettspørsmål for Regjeringen. Hva mener bileierne om dagens og fremtidens bilavgifter? Hvor stor tro har de på nullutslippsvisjonen for nybilsalget i 2025? Er det forskjell på bileiere i distriktene og i byene? Og hva skiller holdningene til dieselbileierne fra de som kjører elbil? Dette og mye mer har Kantar TNS sett nærmere på sammen med Harald A. Møller AS.

Foran den videre omstillingen av bilparken er det avgjørende at bileierne er med på prosjektet – dette har Kantar TNS og Harald A. Møller AS undersøkt.

  • Kantar TNS vil presentere nye tall om bileieres erfaringer og hvordan endringer i avgifter vil påvirke deres bilhold i fremtiden.
  • Harald A. Møller AS, Norges største bilimportør, legger frem sine forventninger til utviklingen av bilmarkedet frem mot 2025.
  • Fortum presenterer: Nøkkelen til omstillingen er ladeinfrastrukturen.

Seminaret avsluttes med diskusjon og muligheten til å stille spørsmål.

Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS, er tilgjengelig for spørsmål og intervjuer etter presentasjonene.

ID. BUZZ for første gang i Norge

Harald A. Møller AS presenterer også ID. BUZZ for første gang i Norge under Arendalsuka. Sammen med nye helelektriske Audi e-tron er den stilt ut i standteltet innerst i Pollen i Arendal sentrum fra 12. -16. august.

Ulf Tore Hekneby, er tilgjengelig for spørsmål på standen etter avtale mandag 12. august og tirsdag 13. august. Elin Sinervo, direktør Audi, vil også være tilstede mandagen.

Anita Svanes og Morten Moum vil være tilstede under hele Arendalsuka og koordinerer intervjuhenvendelser.

For mer informasjon og avtaler, ta kontakt med:

Anita Svanes, kommunikasjonssjef i Harald A. Møller (Volkswagen/Volkswagen Nyttekjøretøy), på mobil 995 69 660 eller e-post [email protected].

Morten Moum, kommunikasjonssjef Audi, SEAT og SKODA, på mobil 924 35 159 eller e-post [email protected].