Lading inkludert for ID.3 1ST

Joachim Löw, Tysklands landslagstrener for fotball og Herbert Diess, toppsjef for Volkswagen med  ID.3
Joachim Löw, Tysklands landslagstrener for fotball og Herbert Diess, toppsjef for Volkswagen med ID.3

Alle som forhåndsbestiller en ID. 3 1ST, vil få med 1 års strømforbruk (inntil 2000 kWh). I Norge er det fortsatt gode muligheter for å sikre seg en ID.3 1ST, for levering i 2020.

Alle som forhåndsbestiller en ID.3 1ST vil få et spesialtibud på 1 års kostnadsfri lading ved offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kwh). Hurtigladenettverket IONITY vil være blant de kjente ladeoperatørene som vil være tilknyttet We Charge. Flere detaljer om tjenesten We Charge vil komme nærmere lanseringen av ID.3 1ST.

- Det er med glede vi ser den store interessen for forhåndsbestilling av ID.3 1ST. Norge har fått tildelt et betydelig volum som prioritert marked, og vi har fortsatt tilgjengelig over 50% av volumet. Utleveringene av ID.3 1ST starter i midten av 2020, og alle som forhåndsbestiller ID.3 1ST vil få bilen utlevert i 2020, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen i Norge.

- ID.3 1ST blir riktig spesifisert for det norske markedet, og denne spesialmodellen vil tilbys i tre ulike utstyrsversjoner, sier Edvarsen-Eibak.

Fakta om ID.3 1ST:

Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020. Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto) og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir volummodellen av ID.3.

ID.3 1ST blir en spesialmodell ferdig spesifisert i tre ulike utstyrsversjoner, skreddersydd for det norske markedet. Fire farger blir tilgjengelig. Alle utstyrsversjonene er riktig utstyrte modeller for Norge. ID.3 Plus får i tillegg IQ Light (oppgraderte LED-lys), samt to-farget eksteriør og andre interiørdetaljer. For ID.3 Max følger panorama glasstak og innovative løsninger som AR (augmented reality) head-up display med.

Det totale volumet fra fabrikken for denne begrensede serien ID.3 1ST er satt til 30.000 eksemplarer. Norge regnes som et av de viktigste markedene sammen med Tyskland, Nederland, Frankrike, England og Østerrike.

En forhåndsbestilling betyr i praksis muligheten til å bestille spesialmodellen ID.3 1ST med produksjonsplass for levering til Norge fra midten av 2020. Dermed får man sikre seg et av eksemplarene fra den aller første og begrensede serien av nye ID.3.

På Volkswagens nettside (https://www.volkswagen.no/elbil/no/id-modellserien/id.html) kan interesserte forhåndsbestille bilen. Beløpet er på 10.000 kroner, og refunderes i sin helhet dersom man ønsker å kansellere forhåndsbestillingen. Antall biler er begrenset. Så lenge løsningen er åpen er det fortsatt mulig å sikre seg en forhåndsbestilling som gir rett til bestilling av bil med produksjonsplass.

Volkswagens helt nye nettside om ID. (https://www.volkswagen.no/elbil/no.html) vil alltid ha siste oppdaterte informasjon om ID. Det er opprettet en egen side for relevante spørsmål og svar om forhåndsbestillingen (https://butikk.vw.no/ofte-stilte-sporsmal).