Nå kan du reservere ŠKODAs første elbil – CITIGO E

Bildet viser en vanlig CITIGO. CITIGO E kan se noe annerledes ut.
Bildet viser en vanlig CITIGO. CITIGO E kan se noe annerledes ut.

På bilmessen i Genève i starten av mars var det tydelig at ŠKODA satser elektrisk. Først ut er

SKODA CITIGO i elektrisk versjon, og allerede nå kan kunder sikre seg prioritet i forhåndssalg som skjer før ordinært salg starter.

Den helelektriske CITIGO er basert på småbilen CITIGO, og er en smart og smidig bybil, som er perfekt for både småærend og langpendling. ŠKODA har opplyst om at den skal få en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden, noe som er veldig konkurransedyktig innenfor sitt segment. Dette gir deg rekkevidde til å dekke alle de hverdagslige behovene du har.

Elektrisk CITIGO lanseres i mai 2019, og i tillegg til lang rekkevidde for sitt segment, kan kundene forvente smarte ŠKODA -løsninger som gjør hverdagen enklere, og ikke minst konkurransedyktige priser.

- Dette har vi gledet oss til lenge. Den elektriske versjonen av CITIGO er en liten, smart og
praktisk bybil, og dekker de hverdagslige behovene til veldig mange av våre kunder og norske bilister generelt. Vi forventer derfor stor interesse for denne bilen, og ser at en
reservasjonsløsning må til for å ivareta kundene våre på best mulig måte. Her får du mye bil for pengene, og vi gleder oss til å entre det elektriske markedet. CITIGO i elektrisk utgave er den første bilen ut, og allerede i juni åpner vi også reservasjonsløsningen for ŠKODA VISION iV. Vi gleder oss veldig, og 2019 blir et spennende år, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Allerede mandag 8. april kan du reservere CITIGO E, og dermed sikre deg prioritet i forhåndssalget.

Trykk her lese mer om reservasjonsløsningen og for å sikre deg prioritet i forhåndssalget

VISION iV

CITIGO er første helelektriske bil fra det tsjekkiske merket, men om kun få måneder åpner vi for forhåndsbestilling/reservasjon av ŠKODA VISION iV – konseptbilen som ble vist frem for første gang på Bilmessen i Genève.

VISION iV er ŠKODA s først elektriske bil som blir bygget på Volkswagengruppens MEB-plattform, og kommer i to utgaver: først som en SUV, før den noen måneder senere kommer som en kupeutgave, slik som konseptbilen.

- Ifølge ŠKODA har konseptbilen en rekkevidde på inntil 500 km etter den nye WLTP-
standarden, samt at den også blir tilgjengelig med firehjulsdrift. ŠKODA lover også at de
produksjonsklare utgavene av VISION iV skal være gode på alt ŠKODA er gode på i dag. I dag er vi kjent for veldig god plassutnyttelse, smarte løsninger, mye utstyr, firehjulsdrift,
hengerfeste og at vi leverer på kundens forventninger om «value for money». Det er klart vi har veldig store forventninger til dette, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Trykk her for å registrere deg på ŠKODAs elektriske nyhetsbrev og få alle nyheter først