Norske priser klare for flere Audi-modeller

2019 er tidenes lanseringsår for Audi og nå er de norske prisene klare for flere nye modeller. Oppdatert versjon av populære Audi A4 Avant starter på kroner 469.000,-

Audi lanserer flere nye modeller og modelloppgraderinger – både helelektriske, ladbare hybrider og med tradisjonelle drivlinjer. Med norske priser bekreftet har Audi Norge nå åpnet salget for en rekke nye modeller. Audi Q3 og Q3 Sportback, A6 allroad, A5 Coupé og A5 Sporback, A4 allroad og nevnte A4 Avant kan nå bestilles hos Audis 30 norske forhandlere.

- 2019 blir et historisk godt år for Audi i Norge. De elektriske modellene våre bidrar selvsagt til det, samtidig som vi viser bredde når vi fornyer modellporteføljen vår. Vi skal tilby attraktive modeller som dekker alles behov – enten man ønsker å kjøre helelektrisk, ladbare hybrider eller tradisjonelle drivlinjer. Nye Audi Q3 Sportback, A4 Avant og A6 allroad quattro er alle biler som treffer godt på det som er viktig for mange norske bilister, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.

I januar kom årets største nyhet for Audi, og merkets første elbil, Audi e-tron 55 quattro på markedet. Deretter ble Audi e-tron 50 quattro lansert og er nå tilgjengelig fra kun kroner 499.000,-. Dette markerte starten på Audis store elektriske offensiv, og allerede senere i år vises Audi e-tron Sportback frem for første gang.

I tillegg har Audi lansert en rekke nye modeller med diesel- og bensinmotorer, samt flere ladbare hybrid-biler. Prisene er nå klare for flere av disse:

A4 Avant Facelift

A4 allroad

Fra kr 469.000

Fra kr 585.000

A6 allroad

Fra kr 799 900

Q3

Fra kr 518 000

Q3 Sportback

Fra kr 520 000

A5 Facelift

Fra kr 520 200

Priser er inkludert frakt og levering Oslo.

Q3 Sportback og ny pris på Q3

Audi Q3 kom tilbake som helt ny, oppgradert modell i fjor, og nå er også Audi Q3 Sportback lansert. Q3 har fått et betydelig designløft, med et mer dynamisk og aggressivt uttrykk. Q3 Sportback har tatt dette enda et steg videre, med et enda tydeligere uttrykk og mer dynamiske linjer.

Med prisen klar for Q3 Sportback er det nå åpnet for salg av modellen i Norge, samtidig som man også har kommet med en oppdatert og enda mer konkurransedyktig pris på den mest norgesvennlige motoriseringen av Q3: 190 TDI quattro S tronic er blitt rundt 30.000,- rimeligere og starter nå på 573.000,- inkludert frakt og levering levert Oslo.

A6 allroad

I fjor ble den nye utgaven av den populære familiebilen Audi A6 lansert, både som Avant stasjonsvogn og sedan. Dette er en modell som har vært svært populær på det norske markedet i mange år – spesielt den norgesvennlige allroad-utgaven. Audi A6 allroad quattro ble lansert for første gang for 20 år siden, og nå er den fjerde generasjonen tilgjengelig på markedet.

Den har omfattende utstyrspakker og utmerkede offroadegenskaper. Kombinert med kraftfulle V6 TDI-motorer med 48V mildhybridsystem, 2,5 tonn tillatt tilhengervekt og adaptivt luftunderstell som gir opptil 60 mm variabel bakkeklaring som standard, er nye Audi A6 allroad quattro både dynamisk, komfortabel og praktisk. Dette er bilen for deg som ønsker god plass og gode offroadegenskaper, men som ikke ønsker en ren SUV.

A4 Avant

Audi A4 utgjør på mange måter kjernen i Audis modellportefølje. Etter fire års produksjon blir den suksessfulle mellomklassemodellen enda strammere i designet og i kjøreegenskapene. Eksteriøret oppdateres i samsvar med merkets nye designspråk, og det store MMI-touchpanelet gir en betjening som kundene vil kjenne fra sine smarttelefoner. I tillegg får den nå også et mildhybridsystem som bidrar til både lavere forbruk og økt komfort. Den sportslige S4-utgaven kommer som V8 TDI med elektrisk kompressor og elektrisk anlegg på 48-volt. Selv om denne oppdateringen i utgangspunktet er en produktoppdatering, fremstår A4 Avant som en ny bil. Nå er også denne modellen tilgjengelig for bestilling hos Audi-forhandlere i hele landet, med et stort utvalg av utstyrspakker og drivlinjer.