Ny regiondirektør for Møller Bil forhandlerne i Stor-Oslo

Stein Are Olsen overtar som regiondirektør for Møller Bil forhandlerne i Stor-Oslo.
Stein Are Olsen overtar som regiondirektør for Møller Bil forhandlerne i Stor-Oslo.

Stein Are Olsen overtar som regiondirektør for Møller Bil forhandlerne i Stor-Oslo. Stein Are kommer fra stillingen som regiondirektør for Møller Bil-forhandlerne i region Vest.

Stein Are Olsen (43) erstatter Arne Lyslo Kristiansen (54) som er ansatt som ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans.

- Stein Are Olsen har gjort en formidabel jobb som regiondirektør for region Vest. I hans tid som regiondirektør har regionen hatt en veldig fin utvikling og jeg er svært glad for at han nå vil ta på seg oppgaven med å være ny regiondirektør for Møller Bil-forhandlerne i Stor-Oslo etter Arne Lyslo Kristiansen, sier administrerende direktør for Møller Bil, Petter Hellman.

- Jeg kommer selvsagt til å savne alle de flotte folkene i region Vest. Sammen har vi oppnådd store ting, virkelig jobbet hardt og nådd de målene vi satte oss. Nøkkelen til gode prestasjoner ligger i å ha flinke folk. I Vest har vi svært mange flinke folk og mange fantastisk dyktige ledere og medarbeidere som har levert på felles mål og prioriteringer, sier Stein Are Olsen.

Møller Mobility Group har god tradisjon for å drive lederutvikling. Et ledd i dette er å sørge for å gi lederne nye utfordringer gjennom ledermobilitet i organisasjonen. Det skaper en mer handlekraftig og dynamisk organisasjon.

- Mobilitet blant våre ledere er en stor styrke for organisasjonen. Ved å bygge videre på det som fungerer bra, og tilføre nye ideer og kompetanse, utvikler vi organisasjonen og skaper enda dyktigere medarbeidere. Nye utfordringer utløser i tillegg mye positiv energi, sier Petter Hellman.

Stein Are Olsen har, før han ble regiondirektør for region Vest, vært daglig leder for Møller Bil Tønsberg og direktør for logistikk i Harald A. Møller AS. Han startet i Harald A. Møller AS i 2000 som innkjøper på tilbehør.

- Stillingen som ny regiondirektør for region Vest skal kun utlyses internt. Alle som har lyst på den, og ønsker å bli vurdert oppfordres til å søke, sier Petter Hellman.