Se de første smakebitene av helt nye ŠKODA KAROQ

Før verdenspremieren 18. mai viser ŠKODA frem de første detaljene på den kompakte SUVen KAROQ.

Nye ŠKODA KAROQ har et dynamisk design som tydelig representerer ŠKODAs nye designspråk. Fronten vekker oppmerksomhet hvor grillen med vertikale lameller og krominnramming er i fokus. LED-lyktene skaper en særegen lyssignatur. LED-lysene bak har den typiske C-formen som man kjenner fra andre ŠKODA-modeller.

Den kompakte SUVen måler 4,4 meter i lengden, 1,8 meter i bredden og 1,6 meter i høyden. Med en akselavstand på 2,6 meter får alle passasjerene god plass som ŠKODA er kjent for– i tillegg til et bagasjerom på 521 liter. Med de tilgjengelige VarioFlex-setene kan bagasjerommet varieres fra 479 til 588 liter etter behov, og dersom setene felles ned har man hele 1630 liter bagasjeplass tilgjengelig

Som en del av ŠKODA-strategien vil ŠKODA utvide modellrekken ytterligere i årene som kommer – med et sterkt fokus på SUV-modeller. Den første modellen i denne rekken var nylig lanserte ŠKODA KODIAQ, og KAROQ vil bli den neste milepælen. Den nye kompakt-SUVen vil ha premiere i Stockholm 18. mai.

ŠKODA KAROQ
ŠKODA KAROQ
ŠKODA KAROQ
ŠKODA KAROQ