ŠKODA KODIAQ RS – den første SUV med det kjente RS-emblemet

ŠKODA KODIAQ RS er den første SUV-en i ŠKODAs sportslige RS-serie, og den nye spydspissen i den tsjekkiske bilprodusentens SUV-offensiv.

KODIAQ RS har den kraftigste dieselmotoren i ŠKODAs historie, med en effekt 240 hestekrefter. Kreftene ble demonstrert med en rekordrundetid for en syvseters SUV på 9 minutter og 29,84 sekunder på den tøffeste racingbanen i verden, Nürburgrings Nordschleife. Den kraftfulle SUVen er den første ŠKODA-modellen som også har dynamisk lydforsterkning av motorlyden for å gi en enda mer sportslig kjøreopplevelse.

ŠKODA KODIAQ RS leveres med firehjulsdrift som standard, samt 20 tommers aluminiumsfelger og har muligheten for syv seter. Med denne bilen får den stadig større målgruppen for kraftige SUVer alt de kan ønske seg – takket være den imponerende dynamikken både på veien og offroad, kombinert med det tøffe utseendet. En optimal blanding av moderne livsstil og sporty egenskaper, og den kraftige dieselmotoren er både effektiv og dynamisk. Den perfekte kombinasjonen av en dynamisk kjøreopplevelse og egnethet for daglig bruk. KODIAQ RS er den første SUV-en som får de karakteristiske kvalitetene fra alle tidligere ŠKODA RS-modeller.

Innvendig følger den også i tro RS-ånd, med sportsseter i skinn og alcantara, med karbondetaljer, diamantmønster med rød kontrastsømmer og RS-logoen brodert i seteryggene. I dørene finner du også både alkantara og karbondesign. Selvfølgelig får også alt det du ønsker deg fra en stor fra en stor familie-SUV som KODIAQ, en rommelig kabin med god plass i baksetet, høy takhøyden mye komfort.

Kombinerer sporty egenskaper og praktisk hverdagsbruk
ŠKODA KODIAQ RS er godt utstyrt for det meste, fra storinnkjøp eller familieutflukt, til sporty bruk både på og utenfor veien. En bil som er rettet mot aktive og designfokuserte kunder som ønsker god plass og imponerende ytelser. SUVen er sporty og behagelig å kjøre på veien, takket være den kraftige motoren og de sportslige kjøreegenskapene. Det rommelige bagasjerommet gjør den enkelt kan håndtere både flyttelass og sportsutstyr for den aktive familien. Med andre ord: ŠKODA KODIAQ RS kombinerer kvalitetene til en sporty bil for lange distanser, med kvalitetene til en robust og svært sikker familiebil.

ŠKODA KODIAQ RS presse-pakke