Dahle Gruppen kjøper Møller Bil Fredrikstad

Dahle Gruppen i Sarpsborg kjøper Møller Bil Fredrikstad og styrker dermed sin posisjon i bilmarkedet i Nedre Glommaregionen. Gruppen har etter kjøpet Volkswagen- og Audiforhandlere i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad.

- Dahles Auto har vært forhandler av Volkswagen siden 1948 og Audi fra 1974. Når vi nå har fått muligheten til å overta Møller Bil Fredrikstad, dreier det seg om bilmerker vi kjenner godt og er stolte av å representere. Vi er overbevist om at denne utvidelsen gir fordeler som kommer både kundene og oss til gode, sier eier og daglig leder Kristian Walstad i Dahle Gruppen.

I tillegg til Volkswagen- og Audi-forhandlerne i de tre byene eier Dahle Gruppen også Skoda- forhandlerne Dahles Auto Fredrikstad og Dahles Auto Sarpsborg.

- Dahle Gruppen er en av de bilforhandlerne vi har samarbeidet lengst med, og vi kjenner selskapet som profesjonelt, solid og langsiktig. Derfor er vi trygge på at både kunder og ansatte i Fredrikstad blir godt ivaretatt også i fremtiden, sier konsernsjef Pål Syversen i MøllerGruppen. Selskapet har eid Fredrikstad-forhandleren siden 2005.

- Vår strategi er å skape sterke regionale forhandlere. Vi er opptatt av å ha et forhandlernett med størst mulig konkurransekraft, og derfor vil vi av og til foreta slike tilpasninger som dette salget representerer. Vi har både kjøpt og solgt forhandlere tidligere, og det kommer vi til å gjøre i fremtiden også, sier Pål Syversen.

Nærmere opplysninger ved konsernsjef Pål Syversen, MøllerGruppen, telefon 9008 6777, direktør kommunikasjon og samfunnsansvar Paul Hegna, MøllerGruppen, telefon 9075 3146 eller daglig leder Kristian Walstad, Dahle Gruppen, telefon 9502 2208.

Om Dahle Gruppen
Dahle Gruppen eier bilforhandlere for Volkswagen, Audi og Skoda i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad. Gruppen driver også bilutleie- og eiendomsvirksomhet. Gruppen har en årlig omsetning på vel 400 millioner kroner og har om lag 100 medarbeidere før kjøp av Møller Bil Fredrikstad

Om MøllerGruppen
MøllerGruppen er Nordens største bilimport- og forhandlerkonsern. Gruppen er importør av Volkswagen, Audi og Skoda i Norge samt Volkswagen og Audi i de baltiske landene, og driver bilforhandlerkjeder i Norge, Sverige og Baltikum. MøllerGruppen har en årlig omsetning på 20 milliarder kroner og om lag 4.000 medarbeidere.

Om Møller Bil Fredrikstad
Møller Bil Fredrikstad er forhandler av Volkswagen og Audi i Fredrikstad og har 49 medarbeidere. I 2014 omsatt selskapet for 288 mill. kr og solgte 732 nye biler og 512 brukte biler.