ID 0311

Bilimport

Vi skal være en målrettet samarbeidspartner. Volkswagen-konsernets ambisjoner inspirerer oss til å være markedsleder i våre markeder.

Te Møller Mg 7536

Norge

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør, og har siden oppstarten importert over én og en halv million biler til norske kunder. Våre merker Volkswagen personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, ŠKODA og Cupra har alle svært solide markedsposisjoner i det norske markedet.

Personbilmerkene i Harald A. Møller oppnådde 23,5 prosent markedsandel i 2022 med over 41.000 registrerte biler. Volkswagen personbil ble nummer to på registreringsstatistikken, Audi nummer syv, Skoda nummer åtte og Cupra nummer 28. Volkswagen Nyttekjøretøy ble nummer to på varebil-statistikken.

Te Møller Mg 9506

Baltikum

Møller Mobility Group er en betydelig aktør i det baltiske bilmarkedet. Moller Baltic Import importerer Volkswagen til Estland, Latvia og Litauen og Audi til Latvia og Litauen.

Vår import av Audi og Volkswagen til Litauen startet i 1997. Fra 2002 overtok også Møller Mobility Group importansvaret for Audi i Latvia, og fra og med 2005 importrettighetene for Volkswagen i Latvia og i Estland. Vår markedsandel indikerer tydelig at vi er en sentral aktør i det baltiske markedet.

Volkswagen og Audi er begge godt etablerte merkevarer. Volkswagen personbil hadde i 2021 en markedsandel på 10,9 prosent, og Volkswagen Nyttekjøretøy 10,8 prosent. Audi hadde i samme periode en markedsandel på 1,7 prosent.

Møller Auto Baltic har 12 utsalgssteder i Estland, Latvia og Litauen og ett skade- og lakk verksted i Latvia.