DSCF2465

Bilmerker

Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og Škoda har ledende posisjoner, og CUPRA er utfordrer.

Volkswagen

Volkswagen har vært blant Norges mest kjøpte merker i mange år. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen personbil skal utelukkende tilby fullelektriske modeller i nybilporteføljen etter 2023. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på én million elbiler fra 2025.

Gå til volkswagen.no

Volkswagen nyttekjøretøy

Volkswagen nyttekjøretøy har vært Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul i en årrekke. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene. Med ID Buzz har Volkwagen inntatt en solid førsteplass i registreringsstatistikken for 2023.

Gå til volkswagen-nyttekjoretoy.no

Audi

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Gå til audi.no

ŠKODA

ŠKODA står for tidløst design, romslighet og høyt utstyrsnivå, som gir deg ekstra mye bil for pengene. ŠKODA tilbyr "Simply Clever"-løsninger, fullverdig komfort og sikkerhetsutstyr til en fornuftig pris.

Gå til skoda.no

CUPRA

CUPRA er fra den kreative byen Barcelona og tilbyr moderne løsninger når det gjelder å kjøpe og eie bil. Elbilen Born ble lansert i 2021, og den helelektriske SUV'en Tavascan hadde nylig Norgespremiere.

Gå til https://www.cupraofficial.no/