Finansiering

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Bilfinansiering

Bilfinansiering

Volkswagen Møller Bilfinans imøtekommer kundenes bilbehov gjennom å tilby attraktive finansielle - og bilrelaterte tjenester.

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil kan du låne inntil 100 prosent av kjøpesummen hos oss. I og med at vi tar sikkerhet i bilen, er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.

Et alternativ til billån er leasing. Dette gir et enklere bilhold og færre bekymringer. Ved å lease kan du kjøre en flunkende ny og trygg bil uten å ta opp lån. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og næringsdrivende.

Leasing betyr i praksis at bilforhandleren selger bilen til Volkswagen Møller Bilfinans, som igjen leier bilen videre til deg som kunde. Du har dermed bruksrett på bilen, mens vi har eiendomsretten til bilen, som bl.a. retten til å selge bilen. Det betyr at du slipper å tenke på bruktbilpriser, marked osv. når leasingperioden er over.

Forsikring

Forsikring

Å kjøpe bil er en stor opplevelse. Vi ønsker å forsterke den gode følelsen ved å gi kunden en unik start med en spesialtilpasset forsikring gjennom våre partnere Gjensidige og Enter.

Ved kjøp av ny eller brukt bil kan våre partnere tilby deg forsikringsalternativer som er spesialtilpasset akkurat den bilmodellen du velger.

Vi har fremforhandlet konkurransedyktige priser og betingelser for alle våre kunder. Forsikringen blir tilpasset din bilmodell og vi garanterer at ved alle typer skade - liten eller stor - vil fagfolk på et av merkeverksteder reparere bilen med originaldeler, avhengig av merke og modell, og spesialverktøy som måtte kreves.

Biladministrasjon

Biladministrasjon

Biladministrasjon innebærer at Volkswagen Møller Bilfinans AS tar ansvar for at din bilpark driftes optimalt fra et kostnadsperspektiv.

Vi håndterer alle bilrelaterte kostnader og sender en samlefaktura per måned. Biladministrasjon passer for deg om du har 10 biler eller flere. Alt på en faktura, sammen med vårt system Fleetweb.no gir deg maksimal kontroll med minimal administrasjon.