DSCF6560 Edit

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Bilfinansiering

Bilfinansiering

Volkswagen Møller Bilfinans løser kundenes behov gjennom å tilby attraktive finansielle - og bilrelaterte tjenester.

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil kan du låne kjøpesummen hos oss. I og med at vi tar sikkerhet i bilen, er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.

Et alternativ til billån er leasing. Dette gir et enklere bilhold og færre bekymringer. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og næringsdrivende.

DSCF0951

Forsikring

Å kjøpe bil er en stor opplevelse. Vi ønsker å forsterke den gode følelsen ved å gi kunden en unik start med en spesialtilpasset forsikring gjennom våre partnere Gjensidige og Enter.

Ved kjøp av ny eller brukt bil kan våre partnere tilby deg forsikringsalternativer som er spesialtilpasset akkurat den bilmodellen du velger.

Vi har fremforhandlet konkurransedyktige priser og betingelser for alle våre kunder.

DSCF3800

Biladministrasjon

Biladministrasjon innebærer at Volkswagen Møller Bilfinans AS tar ansvar for at din bilpark driftes optimalt fra et kostnadsperspektiv.

Biladministrasjon passer for deg som har 10 biler eller flere. Gjennom vårt system Fleetweb.no gir vi deg maksimal kontroll med minimal administrasjon.