DSCF5993

Teknologi

Møller Digital sikrer at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke kun om hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mye om autonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

DSCF6430

Vi endrer en hel bransje

DRIVe er vårt største strategiske initiativ, og en av de aller største investeringene som gjøres i hele bilbransjen akkurat nå.

Bil- og mobilitetsbransjen gjennomgår større endringer enn man har sett de siste 20 årene til sammen.

Møller Mobility Group har signert en avtale med Microsoft og Annata. Partene skal utforske mulighetene for å utvikle nye og moderne standarder for bilbransjen. Det starter med en total transformasjon av hvordan MMG opererer. Programmet er kalt DRIVe, og vil sette nye standarder for en hel bransje.

Workshop 2

Hvem er vi?

Møller Digital AS er Møller Mobility Groups teknologileverandør og har ansvaret for å gjennomføre teknologimoderniseringen og den digitale transformasjonen i tett samarbeid med forretningsområdene. Vi leverer teknologitjenester til forhandlere og importører i fem land. I takt med økende digitalisering av bilbransjen leverer Møller Digital stadig nye digitale tjenester til Møller Mobility Groups sluttkunder.

TE Møller MG 6352 1kuttet

Hva gjør vi?

Vi vil begeistre og påvirke utviklingen i bilbransjen! Vi jobber for å skape fremtidsrettede, effektive og kunderettede produkter og tjenester innen hele forretningskjeden. Produktene vi bygger skal bidra til økt kundetilfredshet samt forenkle de eksisterende arbeidsprosessene våre.