I Phone 6 mockup på planker ute justert

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

3

Vi endrer en hel bransje

Bilbransjen er i enorm endring. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, produktutvikling og teknologiske tjenester for fremtidens kunder. Vi vil bygge fantastiske kundeopplevelser som begeistrer både våre kunder og ansatte. Vi har etablert produktteam, har fokus på kundereise og verdikjeden og vår arbeidsform forandres og forbedres. Vi har startet vår spennende transformasjonsreise gjennom DRIVe.

Workshop 2

Hvem er vi?

Møller Digital AS er Møller Mobility Groups teknologileverandør og har ansvaret for å gjennomføre teknologimoderniseringen og den digitale transformasjonen i tett samarbeid med forretningsområdene. Vi leverer teknologitjenester til forhandlere og importører i fem land. I takt med økende digitalisering av bilbransjen leverer Møller Digital stadig nye digitale tjenester til Møller Mobility Groups sluttkunder.

TE Møller MG 6352 1kuttet

Hva gjør vi?

Vi vil begeistre og påvirke utviklingen i bilbransjen! Vi jobber for å skape fremtidsrettede, effektive og kunderettede produkter og tjenester innen hele forretningskjeden. Produktene vi bygger skal bidra til økt kundetilfredshet samt forenkle de eksisterende arbeidsprosessene våre.