Møller Bilskolen

Møller Bil Skolen er et av Norges største opplæringskontor for bilfagene, og har til enhver tid rundt 150 lærlinger i systemet. Mange av lærlingene blir tilbudt fast jobb i Møller Bil etter bestått fagprøve.

Etter å ha fullført første året på videregående med enten teknikk- og industriell produksjon (TIP) eller elektrofag, kan du andre skoleår velge å videreutdanne deg innenfor flere av bilfagene, og deretter ta fagbrev.

I mer enn 15 år har Møller Bilskolen utdannet lærlinger innenfor bilfagene til Møller Bil. Bilmekanikerfaget forutsetter at du synes det er gøy med teknikk, og dagens biler krever at du også har interesse for elektronikk og feilsøking. Bilskadefaget gir deg mulighet til å lære hvordan avanserte sikkerhetssystemer skal rettes opp etter en skade. Kanskje reservedelsfaget frister deg, hvis du er mer innstilt på å jobbe på servicesiden med å hjelpe kunder å skaffe deler. Eller kanskje du synes billakkererfaget er tiltrekkende fordi du er opptatt av farger, lakk og design.

Alle disse fagene tilbys gjennom Møller Bilskolen, og en lærekontrakt er normalt på 24 måneder. I løpet av denne tiden skal lærlingen forene det teoretiske han eller hun har lært på videregående skole i to år, med den praktiske kunnskapen som skal til for å avlegge fagprøve og dermed bli fagarbeider.

Som lærling gjennom Møller Bilskolen vil du hovedsaklig praktisere faget på et av Møller Bils verksteder. Samtidig vil du følge et undervisningsopplegg i læretiden som inkluderer både klasseromsundervisning og nettbasert læring.

Liker du å jobbe med både praksis og teori og synes det er gøy med biler, motor, elektro, mekanikk eller data – da kan vi hjelpe deg slik at dine interesser blir din utdannelse. Du får en trygg og variert jobb, med gode karrieremuligheter gjennom et stort tilbud av intern kursing.

Se film og lær mer

Hvorfor velge oss?

Møller Bilskolen er én av Norges største opplæringskontor for bilfagene, og har til enhver tid rundt 150 lærlinger i systemet. Gjennom Møller Bilskolen er du sikret å jobbe med den nyeste teknnologien og utstyr som brukes for å vedlikeholde og diagnostisere noen av verdens mest kjente bilmerker, Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT og CUPRA, som er teknisk ledende på områder som sikkerhet og miljø.

Gjennom Møller Bil, Norges største forhandlerkjede, har Møller Bilskolen lærlingplasser over store deler av landet. Etter endt læretid er det også gode muligheter for videre utvikling gjennom Harald A. Møller Kompetansesenter, Norges største opplæringsaktør i bilbransjen.

Møller Bilskolen er en del av Møller Mobility Group, hvor strategien er å utvikle folk og forretning på en bærekraftig måte. Hver arbeidstaker bruker i gjennomsnitt 90.000 timer på jobb i løpet av livet. Derfor er vi svært opptatt av at våre lærlinger og ansatte, som er vår viktigste ressurs, har det bra på jobb. Et godt og inkluderende arbeidsmiljø ivaretas blant annet gjennom Great Place to Work, en undersøkelse hvor vi blant annet måler trivsel, og ser på hva vi kan gjøre for at ansatte skal trives enda bedre.

Se video: 90.000 timer

Bli bedre kjent med Møller Mobility Group i denne filmen

Kontakt oss

Vi håper at du finner Møller Bilskolen interessant, og om du ønsker mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med oss på [email protected]