Møller Bilskolen

Møller Bilskolen ble etablert i 2008 og er med rundt 150 lærlinger en av de største læreplassene innen bilfaget i Norge.

Møller Bilskolen er offentlig godkjent som utdanningsinstitusjon, og lærlingene utdanner seg til bilmekanikere, bilopprettere, billakkerere, delemedarbeidere, logistikkfaget og chassispåbyggerfaget. Alle Møller Bils forhandlere, Harald A. Møller Logistikk og Harald A. Møller Biltilpasning er godkjente lærlingbedrifter, og skolen er selskapets viktigste rekrutteringskilde for faglærte.

Lærling i Møller Bilskolen

Etter å ha fullført første året på videregående med enten teknikk og industriell produksjon (TIP), elektrofag eller transport og logistikk, kan du velge å videreutdanne deg innenfor flere av bilfagene, og deretter ta fagbrev. Som lærling gjennom Møller Bilskolen vil du hovedsakelig praktisere faget på et av Møller Bils anlegg. Samtidig vil du følge et undervisningsopplegg i læretiden som inkluderer både klasseromsundervisning og nettbasert læring. Møller Bil er Norges største forhandlerkjede, noe som gjør at Møller Bilskolen har lærlingplasser over store deler av landet. Etter endt lærlingtid er det også gode muligheter for videre fagutvikling gjennom Harald A. Møller Kompetansesenter, som er Norges største opplæringsaktør i bilbransjen.

Om deg og din motivasjon

Bilmekanikerfaget forutsetter at du synes det er gøy med teknikk, og dagens biler krever at du også har interesse for elektronikk og feilsøking. Bilskadefaget gir deg mulighet til å lære hvordan avanserte sikkerhetssystemer skal rettes opp etter en skade. Kanskje reservedelsfaget eller logistikkfaget frister deg, hvis du er mer innstilt på å jobbe på servicesiden med å hjelpe kunder å skaffe deler. Eller kanskje du synes billakkererfaget er tiltrekkende fordi du er opptatt av farger, lakk og design.

Alle disse fagene tilbys gjennom Møller Bilskolen, der en lærekontrakt normalt er på 24 måneder. I løpet av denne tiden skal lærlingen forene det teoretiske han eller hun har lært på videregående skole i to år med den praktiske kunnskapen som skal til for å avlegge fagprøve og dermed bli fagarbeider.

Hva vi kan tilby deg

Liker du å jobbe med både praksis og teori og synes det er gøy med biler, motor, elektro, mekanikk, logistikk eller data – da kan vi hjelpe deg slik at dine interesser blir din utdannelse. Du får en trygg og variert jobb, med gode karrieremuligheter gjennom et stort tilbud av intern kursing. Gjennom Møller Bilskolen er du sikret å jobbe med den nyeste teknologien og utstyr som brukes for å vedlikeholde og diagnostisere noen av verdens mest kjente bilmerker, Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT og CUPRA, som er teknisk ledende på områder som sikkerhet og miljø.

Vis interesse

For å vise interesse for lærlingplass gjennom Møller Bilskolen, trykk "Søk-knappen" under og last opp dine vitnemål fra VGS, VG1, og eventuelt VG2. Du vil også bli bedt om å besvare noen korte spørsmål om deg og dine ønsker, slik at vi kan vurdere din interesse med hva vi kan tilby.

Om du har spørsmål til lærlingeløpet gjennom Møller Bilskolen, ta kontakt med Bjørn Harry Haugland, se kontaktinformasjon under. Du finner også mer informasjon på hjemmesidene våre her

Møller Bilskolen er en del av Møller Mobility Group, hvor strategien er å utvikle folk og forretning på en bærekraftig måte. Hver arbeidstaker bruker i gjennomsnitt 90.000 timer på jobb i løpet av livet. Derfor er vi svært opptatt av at våre lærlinger og ansatte, som er vår viktigste ressurs, har det bra på jobb. Et godt og inkluderende arbeidsmiljø ivaretas blant annet gjennom Great Place to Work, en undersøkelse hvor vi blant annet måler trivsel, og ser på hva vi kan gjøre for at ansatte skal trives enda bedre.

Se video: 90.000 timer

Bli bedre kjent med Møller Mobility Group i denne filmen

Kontakt oss

Vi håper at du finner Møller Bilskolen interessant, og om du ønsker mer informasjon kan du gjerne ta kontakt med oss på postmollerbilskolen@moller.no