DSCF1547

Bransjens fremste eksperter

Vi bruker 1/3 av livet på jobb. Tiden vi bruker på arbeidsplassen skal gi mening, og i Møller ligger meningen i å utvikle oss selv i samarbeid med kunde og kolleger - hver eneste dag. Møller Mobility Group er perfekt for deg som vil lære gjennom å jobbe med de mest innovative bilmerkene, de ivrigste kollegene og den mest spennende teknologien.

DSCF5620 14146971

Ledige stillinger

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere folk på laget!

Se våre ledige stillinger
Medarbeidere

Våre medarbeidere

Bli kjent med engasjerte, motiverte og dedikerte Møller-medarbeidere. Personer som fra hvert sitt ståsted gjør en solid innsats for konsernet.

Les mer
DSCF1128

Møller Bilskolen

Møller Bil Skolen er et av Norges største opplæringskontor for bilfagene, og har til enhver tid rundt 150 lærlinger i systemet. Mange av lærlingene blir tilbudt fast jobb i Møller Bil etter bestått fagprøve.

Les om vårt lærlingsprogram
GPTW bilde

Great Place to Work

Møller Mobility Groups ambisjon er å være blant de beste arbeidsplassene i Norden og Baltikum – uavhengig av bransje. I 2019 ble Great Place to Work introdusert som et verktøy i hele organisasjonen. I 2022 ble alle deler av vår virksomhet sertifisert, noe vi er svært godt fornøyd med.

Les mer
014 Kil 9307

Samfunnansvar og sosial bærekraft

Vi mener den aller beste måten å ta vare på unge mennesker som står langt fra ordinært arbeidsliv, er å gi dem arbeid i våre virksomheter.

Les mer