TE Møller MG 3393

Møt våre medarbeidere

Bli kjent med engasjerte, motiverte og dedikerte Møller-medarbeidere. Personer som fra hvert sitt ståsted gjør en solid innsats for konsernet.

IMG 0091

Stine Kollerøy Foss

Product Manager, Møller Digital

Stine har gått fra å selge biler til å utvikle tjenester. - Å gå fra å jobbe i forhandlernettverket med å selge biler og lederskap til en teknologijobb internt i konsernet skulle man tro var en helomvending, men verdiene jeg ønsker å skape i hverdagen kan skapes på mange forskjellige plattformer.

Les mer
Eirik K

Eirik Kristoffersen

Direktør salg og nettverk, Harald A. Møller AS

I 2006 var jeg i Sjøforsvaret og hadde turnusordning med flere uker fri i hver permisjon. Jeg fikk anledning til å jobbe med klargjøring av nye biler på importanlegget til Møller Bil på Bekkelaget i Oslo. Det var mitt første møte med Møller Mobility Group og jeg ble slått av den imponerende størrelsen på selskapet.

Les mer
Nina Mæhle 2

Nina Mæhle

Selger Audi, Møller Bil Forus

«Hei Nina, har du anledning til å gå over i 100% stilling? Vi trenger noen på sentralbordet."

Les mer
Nermin1

Nermin Mujic

Teknisk leder og opplæringsansvarlig, Møller Bil Kalbakken

Fordi han var skoleflink, ville de at han skulle velge noe annet enn mekaniker. Men, det hjalp ikke, for Nermin hadde bestemt seg, og det for lenge siden. Det var mekaniker han ville bli.

Les mer
Eirik Bonsted Ny

Eirik Andres Bonsted

Funksjonsspesialist IT Servicedesk/tidligere IT-lærling

Han var vår første IT-lærling, og har jobbet som funksjonsspesialist på servicedesken siden mars 2017. Nå er læretiden over og konklusjonen klar: Eirik har bestått fagprøven og fått fast jobb.

Les mer
Hans Thim 433X288

Hans Thim

Markedssjef Audi, Möller Bil Eskilstuna

Hans vokste opp i Eskilstuna og studerte naturvitenskap i videregående skole. Faren hans jobbet med bilsalg i nesten 30 år, så han visste tidlig hva han ønsket å gjøre og hva som krevdes.

Les mer
Martin Bjerke1

Martin Bjerke

Diagnosetekniker, Møller Bil Oslo Vest, Volkswagen

Som diagnosetekniker med høyspenning som ekspertområde, er han overbevist om at bilindustrien står ved et veiskille der de tre nøkkelordene for hans yrkesgruppe er kompetanse, kompetanse og kompetanse.

Les mer
Susanne Akeson R 433X288 Ny

Susanne Åkeson Rosencrantz

Selger Volkswagen, Örebro

Susanne startet på omsorgslinjen på videregående skole, hovedsakelig fordi vennene hennes gjorde det, men skjønte snart at det ikke var noe for henne. "Jeg er selger", sier Susanne. Noe hun tenker er noe man er eller ikke er fra begynnelsen.

Les mer