Omoss

Om oss

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Selskapet ble grunnlagt av Harald Aars Møller i 1936 og Volkswagen-importørkontrakten ble undertegnet i 1948. Konsernet eies fortsatt av Møller-familien og fjerde generasjons eier, Øyvind Schage Førde, er styreleder.

Misjonsfilm mekaniker

Se filmen om vår misjon

Siden 1936 har vi vi bidratt til å gi folk frihet til å bevege seg. "We provide freedom to Move" er vår visjon, og dette er noe vi skal fortsette å bidra til også i fremtidens mobilitet.

Les mer
I Stock 544338034

Finansiell informasjon

Les mer
Aarsrapport

Års- og bærekraftrapporter

Møller Mobility Group befester sin ledende rolle i elektrifiseringen av den norske bilparken, og leverer rekordresultater.

Les mer
Petter Hellman

Konsernledelsen

Møller Mobility Group styres gjennom en konsernledelse bestående av enhetene Harald A. Møller, Møller Bil, Møller Baltic Operations, Møller Digital, Volkswagen Møller Bilfinans, samt stabsfunksjoner.

Det er tre kvinner i konsernledelsen, og et økende antall kvinner i ledende stillinger i konsernet for øvrig.

Les mer
DTM

Strategi mot 2025: Dare to move

Møller Mobility Group har utformet fem satsningsområder som skal sikre bærekraft, utvikling av ansatte og transformasjon for fremtiden. Og vi har allerede begynt endringene gjennom en vesentlig omorganisering. Det handler om folk, forretning og bærekraft.

Les mer
Harald

Vår historie

I 1936 etablerte 41-åringen Harald Aars Møller Strømmen Auto og la med det grunnlaget for det som i løpet av snart 90 år har vokst til et av Nord-Europas ledende bilkonsern med over 4.000 medarbeidere.

Les mer
Øyvind Schage Førde

Styret

Styret i Møller Mobility Group ledes av styreleder Øyvind Schage Førde som er fjerde generasjons eier av virksomheten.

Les mer
DSCF6560 Edit

Kontakt

Her finner du våre pressekontakter og info om vårt kundesenter.

Les mer
Kil 0943

Code of Conduct

Vår Code of Conduct tydeliggjør våre forretningsetiske retningslinjer.

Les mer
DSCF5624

Slik møter Møller Mobility Group åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Vi i Møller Mobility Group er udelt positive til et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Les mer
Produsenter

Produsenter

Volkswagen-konsernet med store mobilitetsambisjoner.

Les mer