DSCF1341 Edit

Tjenester

Møller Mobility Group er markedsledende innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. I 2022 var omsetningen 39,2 milliarder, resultatet var på 2,649 millioner kroner før skatt. Selskapet har om lag 4.500 ansatte. 86 prosent av konsernets personbilsalg i Norge var elektrisk i 2022.

ID 0311

Bilimport

Med verdens ledende bilprodusent, Volkswagen-konsernet, i ryggen skal vi være markedsledende i Norge, Sverige og Baltikum.

Les mer
DSCF2465

Bilmerker

Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og Škoda har ledende posisjoner, og CUPRA er utfordrer.

Les mer
DSCF1341 Edit

Forhandlere

Rundt 70 forhandlere og 4.000 medarbeidere skal hver dag skape de beste opplevelsene for våre kunder.

Les mer
Phone In Hand

Møller Mobility Services

Vi står midt i en bransjetransformasjon hvor det oppstår mange muligheter innenfor landbasert mobilitet. Møller Mobility Services har ansvar for å gripe disse mulighetene ved å utvikle nye multibrand-tjenester som skaper merverdi for kunden. Møller Mobility Services består i dag av 6 porteføljeselskaper innenfor nye mobilitetstjenester, finansiering og nye bilholdstjenester.

Les mer
DSCF6560 Edit

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Les mer
DSCF5993

Teknologi

Møller Digital sikrer at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke kun om hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mye om autonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

Les mer