DSCF1341 Edit

Tjenester

Møller Mobility Group er markedsledende innen import, salg, service og finansiering av VW, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. I 2021 var omsetningen 36,1 milliarder, resultatet var på 2562 millioner før skatt. Selskapet har om lag 4100 ansatte. 79 prosent av konsernets personbilsalg var elektrisk i 2021.

ID 0311

Bilimport

Vi skal være en målrettet samarbeidspartner. Volkswagen-konsernets ambisjoner inspirerer oss til å være markedsleder i våre markeder.

Les mer
DSCF2465

Bilmerker

Audi, Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy og ŠKODA har ledende posisjoner, og CUPRA er utfordrer.

Les mer
DSCF1341 Edit

Forhandlere

Møller Mobility Group vil ha de mest fornøyde kundene. 69 forhandlere og 4.350 medarbeidere skal hver dag skape de beste kundemøtene for våre 750.000 kunder.

Les mer
Phone In Hand

Møller Mobility Services

Vi står midt i en bransjetransformasjon hvor det oppstår mange muligheter innenfor landbasert mobilitet. Møller Mobility Services har ansvar for å gripe disse mulighetene ved å utvikle nye multibrand-tjenester som skaper merverdi for kunden. Møller Mobility Services består i dag av 6 porteføljeselskaper innenfor nye mobilitetstjenester, finansiering og nye bilholdstjenester.

Les mer
DSCF6560 Edit

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Les mer
DSCF5993

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke kun om hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mye om autonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

Les mer