DSCF1341 Edit

Tjenester

Møller Mobility Group er et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Selskapet er representert i Norge, Sverige og Baltikum, og har rundt 4.350 ansatte.

ID 0311

Bilimport

Vi skal være en målrettet samarbeidspartner. Volkswagen-konsernets ambisjoner inspirerer oss til å være markedsleder i våre markeder.

Les mer
Phone In Hand

Møller Mobility Services

Vi ser et stort potensial for verdiskapning innenfor nye mobilitetstjenester, finansering og nye bilholdstjenester. Derfor etablerte vi i 2021 et nytt forretningsområde; Møller Mobility Services.

Les mer
Produsenter

Produsenter

Volkswagen-konsernet med store mobilitetsambisjoner.

Les mer
DSCF2465

Bilmerker

Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og ŠKODA har lederposisjoner og SEAT og CUPRA er utfordrerne.

Les mer
Forhandlere

Forhandlere

Møller Mobility Group vil ha de mest fornøyde kundene. 69 forhandlere og 4.350 medarbeidere skal hver dag skape de beste kundemøtene for våre 750.000 kunder.

Les mer
Finansiering

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Les mer
I Phone 6 mockup på planker ute justert

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

Les mer
12032179465 A7C98617A3 O

Et langt og godt forhold til fabrikken

18. april 1936 var dagen da Harald A. Møller kunne starte sitt eget selskap, Strømmen Auto AS, sammen med ingeniør K. Kolberg og diplomingeniør J. De Caspary. Firmaet hadde engros-salget av Dodge og DeSoto personbiler for hele Norge, og overlevde krigsårene, sammen med forhandlerne, med salg av reservedeler, bilreparasjoner og Strømmen vedgassgeneratorer. Ved freden sto det klart for Møller og hans nære medarbeidere at det skrikende behovet for nye biler måtte dekkes av mindre og rimeligere biler for folk flest.

Les mer